таг: „Ispovesticom“

Никогаш нема да го кажат на глас, но еве што мислат...

0
Неодамна на популарниот форум „Ispovesti.com“ започна дебата за плаќање на пијалоци. Имено, на еден маж очигледно му здосадило постојано да го вади паричникот,...