таг: испишало

ФОТО: Училиште во Охрид ги испиша скалите со чести литературни грешки...

0
Училиште во Охрид ги испишало скалите во училиштето со чести литературни грешки, како и со народни поговорки, објави Crnobelo.com Се работи...