таг: интрахоспитални

Во прилепската болница се чекаат резултати, извршена е вонредна дезинфекција

0
Комисијата за интрахоспитални инфекции при прилепската градска болница „Борка Талески“ по денешниот состанок се огласи со соопштение во кое нагласува дека во Болницата...