fbpx

таг: „Х

Најскап во светот: Кармин од 14 милиони долари

0
Карминот „Х. Кутур бјути дајмонд“ е, веројатно, најскапиот во светот наводно чини дури 14 милиони долари. Брендот „Х. Кутур бјути дајмонд“ е...