таг: Garden

Во Дубаи постои најголемата градина во светот – содржи повеќе од...

0
DUBAI Miracle Garden, односно Волшебната градина во Дубаи, е најголемата градина со природни цвеќиња во светот. Отворен е за посетители од 2013...