таг: „Фондот

Директорката на ФЗО не гледа одговорност кај себе за сајбер-нападот, не...

0
Директорката на Фондот за здравство, Магдалена Филиповска-Грашкоска, не чувствува морална одговорност за хакирањето на системот. Прашана колку пари бараа хакерите, Филиповска-Грашкоска рече „сите...

ФЗОМ ангажирал фирма рачно да ги внесува податоците за исплата на...

0
Фондот за здравствено осигурување ангажирал фирма рачно да ги внесува податоците за исплата на платите на здравствените работници и за исплата на боледувањата,...

Се работи со добавувачите за директна набавка на „трикафта“ по пониска...

0
Министерството за здравство и Фондот за здравство заедно со клиниките што се задолжени за пациентитите со цистична фиброза – Клиниката за пулмологија и...

Фонд за здравство не може да издава боледувања

0
Фондот за здравство од понеделникот е под сајбер напад и хакерскиот упад во системот значи дека не можат да се издадат боледувања и...

Дали Западот успеа да ја приклешти Русија со санкциите?

0
„Фондот за црни денови“ на Путин е речиси преполовен за една година. Буџетскиот дефицит на Русија скокна на 1,76 трилиони рубљи...