таг: FLAPPY

Се сеќавате на Flappy Bird? Креаторот вели дека оваа игра му...

0
,/center> FLAPPY BIRD некогаш беше најпопуларната игра во светот. Птицата, која ја кликнувате на екранот за да ја задржите...