таг: Finger“

„Charlie Bit My Finger“ си оди од „YouTube“: Виралното видео ќе...

0
Виралното видео „Charlie Bit My Finger“ што се појави на „Youtube“ во 2007 година и досега има речиси милијарда прегледи, ќе биде...