таг: Fatlume

Сали Бериша со протести го зачини „Отворен Балкан“ во Тирана

0
Fatlume Dervishi Додека лидерите на земјите-членки на иницијативата „Отворен Балкан“ се собраа во Елбасан на работна вечера, во Тирана се...