таг: ЕУЗападен

Во вторник во Тирана, самит ЕУ-Западен Балкан

0
За првпат Брисел решава домаќин на самитот ЕУ-Западен Балкан да биде земја од регионот. Во Тирана во вторник на заедничка маса...