таг: „Eurosurveillance“

Од Шведска најмногу се рашири коронавирусот кон соседите заради преслабите мерки

0
Истражување, објавено во списанието „Eurosurveillance“, а спроведено од истражувачи од Универзитетот Упсала во Шведска, Норвешкиот институт за јавно здравје и Универзитетот во Сиднеј...