таг: Еш

По 25 години, Покемон повеќе нема да ги следи авантурите на...

0
ПО 25 години следење на Еш Кечум и неговиот електричен пријател Пикачу, креаторите на Покемон најавија дека нивните авантури ќе завршат следната година....