таг: epa10213755

Скоро 90 илјади луѓе лани побарале азил во Британија

0
Бројот на баратели на азил кои чекаат одлука за нивниот случај...

Штрајкуваат возачите на автобуси во Лондон

0
Во Лондон, Велика Британија, почна штрајк на возачите на автобуси откако не успеаја...