таг: енергијата

Цените на европскиот гас паѓаат на нивото пред војната во Украина

0
Поблагата зима, алтернативниот увоз и намалувањето на потрошувачката на енергијата ја намалуваат побарувачката на гас...

Поради скапата енергија Унгарија затвора стадиони, библиотеки, театри, базени…

0
Драстичниот пораст на цените на енергијата ја принуди Унгарија да ги затвори библиотеките, театрите, базените...