fbpx

таг: Емпатија

Како мудроста се разликува од другите особини?

0
Емпатија. Разбирање на самите себе. Морал. Емоционална стабилност. Овие зборови би требало да опишуваат барем некои од универзалните особини што и се припишуваат...