таг: египетска

Скарабеј наместо срце и златен јазик во устата: 49 амајлии скриени...

0
Дигитално скенирање на египетска мумија откри дека мумифицираното тело на тинејџер содржи дополнително срце од злато, како и десетици други амајлии за кои...

ВИДЕО: Еве како изгледа кога едната мачка нема да ја препознае...

0
Откако една египетска мачка се вратила од ветеринар, еден пријател не ја препознал. Британската краткокоса мачка испушташе звуци по другата мачка како...