таг: единството

Столтенберг: Верувам во единството на Европа и САД во НАТО, заедно...

0
Верувам во единството на Европа и САД во НАТО, затоа што заедно сме посилни, изјави генералниот секретар на пактот Јенс Столтенберг на денешното...

ЦИВИЛ на Меѓународниот ден на човековата солидарност: Политичките актери имаат обврска...

0
Меѓународниот ден на човековата солидарност, 20 декември, е ден се одбележува единството во различноста, да се подигне јавната свест за важноста на...

Југославија се распадна, време е да падне и нејзиниот последен бастион...

0
Царот Борис Трети Обединител е симбол на ослободувањето и единството на Бугарите, напиша на својот...