таг: Eдна

Луѓето со цироза на црниот дроб имаат смртен исход ако заболат...

0
„Eдна третина од пациентите со Ковид 19 имаат нарушена црнодробна функција, а оние кои имаат цироза на црниот дроб за 32 отсто имаат...

ВИДЕО | Мајка сподели генијален трик: Кажете му збогум на пеглањето...

0
Eдна мајка го сподели својот „генијален“ спреј со помош на кој вели дека никогаш повеќе не мора да се мачи да ги...