таг: домородното

ПЛЕМЕTO НА НАЈДОМИНАНТНИ ЖЕНИ ВО СВЕТОТ: Го наоѓаат вистинскиот маж со...

0
Припадниците на домородното племе „Мбути“ се сметаат за најниски пигмејци, кои имаат многу необични обичаи. Првите траги од племето „Мбути“ се забележани...