таг: докажуваат

Експертите советуваат: Страната на која спиете влијае на вашето здравје

0
Бројни истражувања докажуваат дека времето кога заспиваме, како и траењето на сонот се во директна врска со нашето здравствено, физичко и психичко здравје....