таг: докаже

Шолц ги повикува земјите од ЕУ да ја вооружат Украина, Орбан...

0
Време е ЕУ да докаже дали е сериозна. Германија бара Европа да излезе со кохерентен план за тоа како да ја поддржи Украина...

Научниците пронајдоа нова планета целосно покриена со вода

0
Астрономите открија блиска егзопланета која, доколку тоа се докаже дека е точно, е првата планета целосно покриена со вода. TOI-1452b е малку поголема...