fbpx

таг: „DipYourCar“

Видео: Ауди кое менува боја во зависност од температурата

0
Ова Ауди е навистина уникатно. „DipYourCar“ одлучи да си поигра со еден Ауди автомобил. Голем е изборот на нијанси со кои може...