таг: Делиќ

За имунитет, гушнете си го кучето в кревет

0
Да се дели кревет со милениче – да или не? Некои истражувања докажуваат дека спиењето со куче може да го намали чувството на...

Го тужеа за воени злосторства, но по неколку дена почина

0
Почина поранешниот генерал на српската војска Божидар Делиќ, неколку дена откако беше назначен за потпретседател...