таг: црви

ЕУ донесе нови регулативи: Од денеска може да се јадат штурци,...

0
Домашните штурци и ларвите на бубачката Тенебрио молитор, односно брашнарските црви, ќе бидат дозволени како храна во Европската Унија според новите...