таг: Црногорецот

Црногорец влегол на факултет на 88 години: Ние старите не сме...

0
Црногорецот Бранислав Радуловиќ стана бруцош на 88 години. Бранислав решил да се запише на Машинскиот факултет во Подгорица, каде што бил пречекан...