таг: COVID19

Кои се симптомите ако се заразите со корона, а сте вакцинирани?

0
Вакцините против COVID-19 делуваат, но постојат и случаи кога вакцинирани луѓе се заразуваат. Меѓу нив е и Карли Кам која иако целосно...