таг: Чибишев

Д-р Чибишев: Амонијакот е исклучително токсичен и ако се вдише може...

0
Токсикологот Андон Чибишев од Клиниката за токсикологија рече дека амонијакот е исклучително токсичен и ако се вдише може да предизвика комплкации, и лекувањето...