fbpx

таг: „Brave

Отплови првиот брод со хуманитарна прехранбена помош за Африка од Украина

0
Бродот „Brave Commander“ го напушти украинското пристаниште Пивдени, со првиот товар со хуманитарна прехранбена помош...