таг: болно

Што се случува во мозокот кога ќе ја раскинеме врската –...

0
Раскинувањето е болно, без разлика дали сакаме да признаеме или не. Кога партнерите „раскинуваат со взаемна согласност“, болката е неизбежна. Тогаш не...

Овој збор родителите не треба да го кажуваат по разводот: Звучи...

0
Разделбата на семејството е многу болно искуство за секое дете и нема сомнеж дека давате се од себе за да му олесните на...