таг: Бисера

Костадиновска-Стојчевска: Домот на Националниот џез-оркестар е ново креативно место на македонската...

0
реклама Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска при увидот во почетокот на реновирањето на просторот доделен...

Костадиновска-Стојчевска: Со попуст од 50 проценти за секоја влезница културата ја...

0
реклама Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во својот кабинет се сретна со претставници...

Костадиновска-Стојчевска: Албанскиот јазик е дел од македонското мултикултурно општество

0
реклама Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска по повод одбележувањето на 115 годишнината од кодификацијата...

Достапна првата едиција стикери на македонски јазик за Инстаграм

0
Министерката за култура Бисера Костадиновска Стојчевска на својот Фејсбук профил објави дека е достапна првата едиција стикери на македонски јазик за социјалната мрежа Instagram....