таг: биотехнологија“

Светот ја има првата успешно клонирана арктичка волчица Маја

0
Генeтичката компанија „Синоген биотехнологија“, со седиште во Пекинг, Кина, вчера објави вест за првиот успешно клониран див арктички волк-женка во светот. Видеопораката уследи...