таг: бихејвиорист

Зошто некои кучиња завиваат?

0
КОГА УНГАРСКИОТ бихејвиорист за животни, Фани Лехоцки, забележала дека честото завивање на нејзината сибирска хаска, Бизсу, не секогаш ги провоцирало другите кучиња да...