таг: базирана

Мецола: Проширена ЕУ е најдобрата инвестиција во мирот, безбедноста, стабилноста и...

0
Во новото геостратешко опкружување, проширена ЕУ базирана на јасни цели, критериуми и заслуги, секогаш ќе претставува наша најдобра инвестиција во мирот, безбедноста, стабилноста...

Ова не е месо: Од што е направен највистинскиот вештачки стек?

0
Исхраната на луѓето базирана на месо долго време се наведува како една од заканите за човештвото. Прехранбената животинска индустрија е исклучително загадувачка и е...