таг: Банката

Треба ли Европа да е загрижена од банкарскиот колапс во САД?

0
По пропаста на СВБ и Банката Сигничер, американските власти преземаа драстични мерки за да спречат можно прелевање на кризата. Но, факторите...

Богата и моќна американска банка пропадна за два дена

0
Банката „Силиконска долина“ (СВБ) е отворена пред четири децении во срцето на регионот познат по својата технолошка сила и паметно одлучување....