таг: астрономски

Кога ќе видиме метеорски дожд, а кога затемнување на Месечината? Астрономски...

0
Кои астрономски настани ќе имаме можност да ги набљудуваме на ноемвриското ноќно небо? Доколку небото е ведро, а загадувањето минимално, ова се...