таг: „AstraZeneca“

Американска студија – Астра Зенека ефикасна 79%

0
Вакцината за коронавирус развиена од „AstraZeneca“ и Универзитетот во Оксфорд обезбедува силна заштита од Covid-19, открива клиничко...

По Фајзер и Астра Зенека ја намалува испорака на вакцини за...

0
Фармацевтската компанија „AstraZeneca“ ги извести официјалните претставници на Европската Унија дека ќе ги намали количините на својата...