таг: Ацевски

Ацевски: За ковид тестови во приватните лаборатории граѓаните платиле 19,9 милиони...

0
Главиот државен ревизор Максим Ацевски во ТОп тема на Телма рече дека Државниот завод за ревизија утврдил дека за време на пандемијата граѓаните...