таг: Aгенцијата

Новиот вид на вирус може да влијае на лажно-негативни резултати од...

0
Aгенцијата за храна и лекови на САД (ФДА) го предупреди медицинскиот и лабораторискиот персонал дека генетските мутации во коронавирусот, вклучително и варијантата Б.1.1.7...