таг: 884538

Коронавирусот направи вистински хаос во светот – еве колку луѓе починале...

0
Досега три милиони и 884.538 луѓе починаа од коронавирус во светот, додека 179 милиони и 71.540 се инфицирани, го објавија денеска западните медиуми...