таг: 83гпдишниот

Го нема Ѓорѓи Сенков од Велес – семејството моли за помош

0
83-гпдишниот Ѓорѓи Сенков, облечен како на сликата, последен пат е виден во Велес пред два дена. Ѓорѓи боледува од деменција. Семејсвото моли секој...