таг: 836ти

Шансите за нов ковид бран се големи, предупредува проф. Трајковски

0
Денеска е 836-ти ден од официјалниот почеток на епидемијата на ковид-19 во Македонија и зад нас веќе имаме четири големи брана. Четири врва...