таг: 45та

Исплатата на февруарските пензии почнува на 25 февруари

0
Владата денешната 45-та седница ја разгледа и усвои Информацијата за исплата на пензии за месец февруари 2021...

Усвоен Петтиот пакет антиковид мерки тежок речиси 160 милиони евра

0
Владата на денешната 45-та седница го усвои Петтиот пакет економски мерки, креиран за да обезбеди ревитализирање, стабилност и развој на економијата во услови...