таг: 400543

Од коронавирус починаа 2,4 милиони луѓе во светот – дали е...

0
Два милиона и 400.543 луѓе починаа од коронавирус во светот, додека 108 милиони и 785.960 беа заразени. Од официјалниот број заразени, 66 милиони...