таг: 256000

Злоставување, силување, третмани со електричен шок: Околу 256.000 деца биле жртви...

0
Околу 256.000 деца, млади и ранливи лица биле психички, физички и сексуално злоставувани во државни и верски институции во Нов Зеланд, покажа...