таг: 20годишниот

Авиони, скапи автомобили, договор од милион долари – Хасбула е најголемата...

0
20-годишниот Хасбула Магомедов е една од најголемите интернет ѕвезди на денешницата, а неговите фанови ги воодушеви веста дека тој официјално потпиша петгодишен договор...