таг: 2022та

Кинески хороскоп за 2022 – што ве очекува во годината на...

0
Според кинески хороскоп 2022-та ќе биде година на тигарот. Оваа година според кинеската астрологија ќе започне на 12-ти февруари. Што ве очекува годинава...