таг: 2021 година со

Светот ја заврши 2021 година со 5.452.999 починати од ковид 19

0
Светот ја заврши 2021 година со 29,326,993 активни случаи на коронавирусот, 5,452,999 починати, 253,689,769 оздравени и вкупно 288,469,761 заболени од почетокот на пандемијата. Заклучно...