таг: 2020та

МОЌНО ВИДЕО: Најважните моменти од 2020-та година на едно место –...

0
2020-та година нè изненади, нè шокира, ни влеа страв во коски, нè втурна во паника… но и нè инспирира и мотивира. Пожарите...