таг: 20072021

Утре продолжува теренската вакцинација против ковид-19 во повеќе населени места

0
Теренската вакцинација за вторник 20.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: Делчево – Саса1, Саса2 Ресен – Наколец, Штрбово ...