таг: „20

Украинскиот филм „20 дена во Мариупол“ доби Оскар за најдобар документарен...

0
Филмот „20 дена во Мариупол“, во режија на украинскиот новинар Мстислав Чернов, го освои Оскарот за најдобар документарен филм на 96-тото доделување на...